Antivirusi in format digital

Piata de desfacere

Produsele noastre pot fi gasite pe urmatoarele platforme

member-image

Antiv.ro

Licente Antivirus

Suntem distribuitori de soluții antivirus de încredere, un element cheie în asigurarea securității dumneavoastra online. Aceste produse software sunt concepute pentru a detecta, bloca și elimina amenințările cibernetice, cum ar fi virușii, malware-ul, ransomware-ul, phishing-ul și multe altele.

member-image

e-MAG.ro

MarketPlace

Distribuim solutiile software antivirus si prin intermediul eMag Romania, pentru o acoperire cat mai cuprinzatoare a pietei. Fie ca sunteti un IT-ist pasionat, o institutie publica, o companie serioasa sau un simplu utilizator de calculatoare, va stam la dispozitie cu cele mai bune solutii antivirus cat si preturi.

member-image

Start Pay

Mai simplu. Mai ușor. Mai rapid.

Solicitați acum un terminal StartPay pentru a deveni parte a rețelei noastre ca partener și veți avea doar de câștigat. Terminalele noastre reprezinta o soluție completă, aparatură, software și toate serviciile necesare, cu o interfată atentă creată și intuitivă, usor de uitilizat.

member-image

SelfPay

Tonomate

SelfPay este compania fondată în anul 2009, care oferă o metodă simplă şi rapidă de efectuare a plăţilor electronice prin cea mai mare rețea de terminale de tip self-service din România.

member-image

RunPay Tunisia

MarketPlace

RUNPAY este o soluție simplă și sigură pentru încasarea plăților, care este cea mai potrivită pentru magazinele mici.

member-image

RunPay Moldova

MarketPlace

RUNPAY isi propune să ofere tuturor clienților un mijloc convenabil de plată instantanee pentru serviciile a numeroși furnizori, pe baza celor mai înalte standarde de servicii și a unei abordări individuale a fiecărui client.