Antivirusi in format digital

Piata de desfacere

Produsele noastre pot fi gasite pe urmatoarele platforme

member-image

Antiv.ro

Licente Antivirus

Suntem distribuitori de soluții antivirus de încredere, un element cheie în asigurarea securității dumneavoastra online. Aceste produse software sunt concepute pentru a detecta, bloca și elimina amenințările cibernetice, cum ar fi virușii, malware-ul, ransomware-ul, phishing-ul și multe altele.

member-image

e-MAG.ro

MarketPlace

Distribuim solutiile software antivirus si prin intermediul eMag Romania, pentru o acoperire cat mai cuprinzatoare a pietei. Fie ca sunteti un IT-ist pasionat, o institutie publica, o companie serioasa sau un simplu utilizator de calculatoare, va stam la dispozitie cu cele mai bune solutii antivirus cat si preturi.

member-image

Qiwi Moldova

Mai simplu. Mai ușor. Mai rapid.

Oferim servicii de calitate şi inovative pentru cei care preţuiesc TIMPUL. Echipa Qiwi România este compusă din profesionişti puternici, dinamici şi perseverenţi în ceea ce fac. Marca Qiwi – Simbol al calităţii care garantează un nivel înalt de servire.

member-image

SelfPay

Tonomate

SelfPay este compania fondată în anul 2009, care oferă o metodă simplă şi rapidă de efectuare a plăţilor electronice prin cea mai mare rețea de terminale de tip self-service din România.

member-image

RunPay Tunisia

MarketPlace

RUNPAY este o soluție simplă și sigură pentru încasarea plăților, care este cea mai potrivită pentru magazinele mici.

member-image

RunPay Moldova

MarketPlace

RUNPAY isi propune să ofere tuturor clienților un mijloc convenabil de plată instantanee pentru serviciile a numeroși furnizori, pe baza celor mai înalte standarde de servicii și a unei abordări individuale a fiecărui client.