C&A CONNECT SRL inaugurează un nou punct de lucru în Botoșani, consolidându-și prezența pe piața IT din România (foto+ video) - Monitorul de Botoșani

feature-image

C&A CONNECT SRL, o companie cu o vastă experiență în domeniul jocurilor video și dezvoltare software la comandă, a anunțat recent inaugurarea noului său punct de lucru în Botoșani. Fondată în 2007, compania a devenit un nume respectat în industria IT, oferind soluții inovatoare și de înaltă calitate clienților săi.

Noua constructie situata pe strada Doboșari din municipiul Botoșani, este o clădire de birouri complet echipată, cu un Data Center propriu, construită cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2.2. Finalizată la sfârșitul anului trecut, clădirea reprezintă o investiție semnificativă în infrastructura companiei și în dezvoltarea sectorului IT din regiune.

feature-image

Cu această extindere, C&A CONNECT SRL aduce un spațiu modern și funcțional pentru echipa sa, contribuind în același timp la dezvoltarea economică și socială a comunității locale. Proiectul a creat 29 de locuri de muncă noi, consolidând angajamentul companiei față de crearea de oportunități de angajare în Botoșani.

Specializată în crearea de site-uri web, digitalizare, automatizare, consultanță în domeniul IT, studii de fezabilitate si audit, C&A CONNECT SRL este recunoscută pentru soluțiile sale inovatoare și orientate către client. Valoarea totală a investiției în noul sediu se estimează la aproximativ 2 milioane de euro, reflectând angajamentul ferm al companiei de a oferi soluții software de înaltă calitate și de a sprijini dezvoltarea sectorului IT în România.

feature-image feature-image

Prin deschiderea acestui nou punct de lucru, C&A CONNECT SRL își consolidează poziția pe piața serviciilor IT din țară și continuă să contribuie la dezvoltarea sectorului tehnologic în România. Compania este determinată să rămână un partener de încredere pentru clienții săi și să continue să aducă inovație și excelență în industria IT din țară.

Sursa: Link site