Timp de două săptămâni, 17 angajați ai firmei C&A Connect, din județul Botoșani, și-au dezvoltat competențele în domeniul Marketingului Digital. Cursul s-a derulat atât online, cât și prin intermediul unei sesiuni de 3 zile de formare

Timp de două săptămâni, 17 angajați ai firmei C&A Connect, din județul Botoșani, și-au dezvoltat competențele în domeniul Marketingului Digital. Cursul s-a derulat atât online, cât și prin intermediul unei sesiuni de 3 zile de formare directă, care a optimizat calitatea demersului de formare.

feature-image

Cursul a fost organizat de Centrul de Dezvoltare Socială T&CO, gratuit, în cadrul proiectului CONVERS-Competențe noi și verzi prin educație rezilientă sustenabilă PEO/78/P9/4.7/318294. Proiectul este finanțat prin de Uniunea Europeană, prin Programul Educație și Ocupare 2021 – 2027 și este implementat în perioada 1 septembrie 2024 – 31 august 2027.

feature-image

În cele 40 de ore, cursanții au dobândit cunoștințe cu privire la importanța prezenței online a firmei, crearea și analiza profilului Consumatorului Digital, principalele Canale de Marketing Digital (MD), planificarea și implementarea unei strategii de MD, utilizarea și optimizarea publicității Pay-Per-Click (PPC), crearea și gestionarea campaniilor PPC, dezvoltarea unei strategii de conținut eficiente și promovarea pe rețelele sociale. În plus, cursanții au învățat tehnici avansate de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) pentru creșterea vizibilității online, analizarea pieței și a concurenței în context digital, precum și metode pentru maximizarea impactului pe platformele de social media.

feature-image

Cursanții au oferit un feedback extrem de favorabil, exprimându-și aprecierea atât pentru calitatea cursului, cât și pentru competența și dedicarea formatorului.

Liviu Ciobanu a fost formatorul acestui curs, un profesionist în domeniu, cu certificare Marketing Manager și cu un portofoliu impresionat în domeniul online. „Din experiența mea ca formator, consider că un curs de Marketing Digital este esențial pentru dezvoltarea profesională a angajaților. Un aspect important al acestui curs a fost abordarea practică, care le-a permis cursanților să lucreze direct pe site-urile pe care le-au creat. Aceștia au aplicat în mod concret conceptele de SEO on-page și content marketing, dobândind nu doar cunoștințe teoretice, ci și competențe practice care pot fi imediat integrate în activitatea lor profesională. Această combinație între teorie și practică a asigurat o învățare relevantă și orientată spre rezultateFiecare cursant a primit un certificat de absolvire și subvenție la finalul programului de formare profesională”.

Proiectul CONVERS se implementează în regiunea Nord-Est (județele Bacău, Botoșani, lași, Neamț, Vaslui, Suceava) și se adresează persoanelor angajate, inclusiv persoane care ocupă poziții de management. Printre programele de formare profesională continuă organizate în cadrul proiectului amintim cursurile de calificare, nivel 2 Lucrător Comercial și Confecționer Asamblor articole din Textile, cursul Manager de proiect, dar și cursuri cu recunoaștere la nivelul operatorului economic precum Gestionare baze de date, E-Commerce, Program de Pregătire în domeniul Securității și Sănătății în Muncă și Tehnici de vânzare și negociere online.

Sursa: centruldedezvoltaresociala.ro